Om os

Om os

Det Grønne Køkken er en dansk restaurantkæde som serverer grønt fast-food. Startede i Odense år 2014 og har i dag 3 afdelinger i Jylland, 2 på Fyn og snart en på Københavns Hovedbanegård.

Vi tilstræber hele tiden udvikling, service og høj kvalitet. Vores værdier ligger i at tilbyde sundt- og næringsrigt mad til den enkelte forbruger. Vi kan garantere kvalitetsmad til en favorabel pris. 

Dagligt har vi en relativ stor kundestrøm, og vi vil gøre alt for at vores kunder går ud med et smil på læben og god samvittighed, de har spist sundt fast-food.


God kvalitet, sundt - autentisk smag

Vi tilbyder over 60 forskellige salater og mange variationer af kød - m.m. 

Derudover tilbyder vores afdelinger også autentisk Thaimad, lavet af Thaier. 


Vision

Vores berettigelse som Restaurant og Take Away - Kunderne har tillid til, at vi kan producere og præsentere dem for et sundt, low fat/ernæringsrigt udvalg af grønt- salater og originale Thailandske retter af høj kvalitet til en familievenlig pris.


Mission

Vores mission tager udgangspunkt i vores vision om at være dygtigst. For at være bedst og stræbe efter langsigtede resultater skal virksomheden have fokus på konstant at udvikle sig.
Tillid til og anerkendelse af den enkelte medarbejder. Dette er en forudsætning for, at alle møder begejstrede og engegerede på arbejde og en forudsætning for at skabe gode og trykke rammer for vores medarbejdere.

Vi er en del af en fælles succes med personlig frihed og tillid, og vi forventer, at alle er åbne, forandringsparate og ansvarsfulde.

Vi skal skabe resultater, der kan måles på vores kunders tilfredshed, medarbejdernes stolthed og på den økonomiske bundlinje.